Möt oss

Bakom Amaroq Glamping står vi, Henrik och Claus. Vårt intresse för naturen och fiske är limmet i vår vänskap, och nu har vi glädjen att sälja fina bomullstält tillsammans.

Vår historia

Amaroq Glamping grundades år 2021 och uppstod från glädjen av att se Henriks barn tillbringa merparten av sommaren 2020 i ett tipitält i trädgården. Det är på den glädjen vi har byggt Amaroq Glamping, med önskan om att alla ska kunna uppleva dessa magiska stunder direkt i sin egen trädgård.


Namnet Amaroq är det grönländska namnet för polarvarg. Polarvargen är ett nyfiket och lekfullt djur som var försvunnet från Grönland i mer än 30 år, men återvandrade och lever idag tryggt i sina naturliga omgivningar.


På samma sätt vill vi ta tillbaka nyfikenheten och glädjen för övernattningar i naturen.

Service i Fokus

Amaroq Glamping är byggt på ett fundament av god service. Det finns inget som gör oss gladare än när våra kunder får en oförglömlig upplevelse i ett av våra tält, och således ser vi först ett köp som avslutat när du är helt nöjd med ditt köp.


Därför tar vi alltid tillbaka tält, eller byter till en annan storlek om det trots allt inte var något för dig. Vi begränsar inte ångerrätten till 14 dagar – så länge tältet inte har tydliga spår av användning så tar vi det i retur.


Vi älskar att hjälpa så det är bara att kontakta oss om du har frågor om våra tält.

Vårt uppdrag

Amaroq Glamping vill bidra till små trevliga stunder i vardagen och bidra till att skapa en lokal oas som påverkar och leder tankarna till semesterns avslappnande stämning.


Alla barn älskar att sova utomhus, men få vuxna är lika begeistrade.


Vårt uppdrag är att inspirera dig till att hitta den inre glädjen igen, och göra övernattningar i tält till ett projekt för hela familjen och inte bara de yngsta.