Gratis byte

Ingenting ger oss större glädje än att veta att våra kunder skapar oförglömliga ögonblick i ett av våra exklusiva glampingtält. Vi ser därför inte en affär som avslutad när du har genomfört ditt köp; vårt engagemang sträcker sig bortom det ögonblicket och strävar efter att säkerställa att din glampingupplevelse är precis som du drömde om.

Vi förstår utmaningarna med att välja den perfekta storleken för ditt tält och erkänner att det ibland kan vara ett svårt beslut. Det kan hända att man väljer ett tält som antingen är för stort eller för litet. För att säkerställa att din glampingdröm inte störs av storleksbekymmer, erbjuder vi med glädje en gratis bytestjänst. Om du upptäcker att ditt ursprungliga storleksbeslut inte passar dina behov kan du utan problem byta till en annan storlek.

Vår dedikation slutar inte med bytestjänsten. Vi täcker både retur- och fraktkostnader för byte som en extra försäkran om att din glampingupplevelse börjar och slutar med smidighet och tillfredsställelse. För oss är det inte bara tält; det är nyckeln till en värld av glädje, komfort och lyx, och vi prioriterar din glädje högt.

Din tillfredsställelse är hjärtat av vår verksamhet. Vi strävar efter att skapa mer än bara en produkt, utan en upplevelse som uppfyller dina förväntningar och överträffar dem. Glädje och tillfredsställelse är inte bara vårt mål, utan vår drivkraft. Vi vill att varje ögonblick i ditt glampingtält ska vara en källa till glädje och goda minnen. Därför är vi här inte bara för att leverera ett tält, utan för att leverera ett vackert kapitel i din egen glampinghistoria.

Customer Reviews

Based on 23 reviews
96%
(22)
4%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Josefine Adde Dahl
Mycket tält för pengarna

Vi hade ett dyrare glamping-tält tidigare från ett annat varumärke som tyvärr kollapsade i höstas under ett tidigt snöfall efter 5 säsonger. Vi har nu satt upp vårt nya tält från Amaroq och gillar det jättemycket! Smart, enkel design. Snygg botten i en ljus beige färg. Superfint att man kan rulla upp väggarna! Det som jag oroar mig lite för på sikt som den eventuellt svaga länken är dragkedjan mellan botten och väggarna. Hoppas den håller för att öppnas och stängas många gånger. Är i alla fall som sagt än så länge mycket nöjda och det känns som ett otroligt prisvärt tält. Användningsområdena kommer troligtvis bli många; bostad åt våra volontärer medan vi bygger hus, lekstuga, yogasal, gäststuga, air b’n’b., skuggat rum under varma sommardagar osv osv.

H
Helene Zachrisson (Sweden)
Kungar👏

Tältet är fantastiskt, kanon kvalitet och gediget tillverkat. Bytte från ett medium till ett Large tält. Supporten är minst sagt kungar i service. Jag är imponerad 🙌

L
Lars Gregersen (Denmark)
Telt i haven

Det er et rigtig fint telt. Nem at slå op. Og virker robust

S
SH (Germany)
Sehr zufrieden

Sieht toll toll, lässt sich gut aufbauen und ist von sehr guter Qualität.

K
Kirstine Michaelsen (Denmark)

Vi elsker vores telt!
Vi fik god vejledning inden vi købte, og fik hjælp til at vælge den helt rigtige str til os (to voksne og en hund).
Teltet et nemt at slå op, og alt følger med.
Sidste sommer var det med i Sverige, og vi glæder os til mange flere ferier i teltet!

G
Gitte Høgsted (Denmark)
Hurtig bestilling og levering

Jeg bestilte teltet til min mand i fødselsdagsgave. Teltet blev leveret rigtig hurtigt. Vi glæder os nu til at slå det op i haven ved sommerhuset og bruge det til overnattende gæster resten af sommeren :-).

S
Sanne Damsgård Pedersen (Denmark)
Vi glæder os til en ny sæson 😍

Vores sommersoveværelse

E
Erik Bach (Denmark)
Fulendt luksus !

At handle med Amaroq er altid en fornøjelse, de er meget venlige og behjælpelig både ved bestilling af vare, men også hvis der evt mangler en vare at blive leveret eller andet.
Så kort og godt super produkter og perfekte menesker.